Termeni si conditii

Spread the love

În această secțiune veți găsi termenii și condițiile care stabilesc și reglementează utilizarea site-ului www.curateniepepe.com. Citiți cu atenție conținutul acestei secțiuni. Termenii „site”, „acest site” și „site” utilizați în acest document se referă la site-ul www.curateniepepe.com. Designul și conținutul site-ului aparțin exclusiv JAM SPANIA S.R.L. și sunt protejate de legea proprietății intelectuale. Prin termenii „utilizator”, „vizitator” și „dvs.” se referă la toate persoanele fizice și / sau persoanele juridice care accesează www.curateniepepe.com din orice motiv.

Politica de vânzări online

Pentru a putea cumpăra in www.curateniepepe.com, nu este obligatoriu să creezi un cont. Cu toate acestea, înregistrarea este recomandată deoarece:

– Prin crearea unui cont în magazinul online www.curateniepepe.com, puteți începe / completa comenzile dvs. rapid, puteți salva adresa dvs. de facturare / livrare și puteți vizualiza și urmări comenzile.

– Clienții înregistrați vor beneficia de oportunități, chiar dacă cumpără doar ocazional, accesând promoțiile noastre.

– Veți fi întotdeauna informat despre promoțiile noastre și despre produsele noi.

Nu se vor face comenzi în cazul unor date incomplete și incorecte sau în situații de lipsă a stocului, nici in situatia in care comanda nu depaseste 50 RON.

După finalizarea comenzii, clientul acceptă că datele furnizate sunt corecte și pot fi folosite pentru livrarea comenzii. De asemenea, clientul acceptă ca reprezentanții magazinului online www.curateniepepe.com să îl contacteze prin telefon, prin e-mail sau prin orice mijloc de comunicare convenit de www.curateniepepe.com atunci când este necesar.

În același timp, www.curateniepepe.com poate anula unilateral o comandă făcută de client, atunci cand considera că există motive obiective pentru a face acest lucru.

Comanda plasată de un client poate fi anulată în mod unilateral în următoarele situații:

– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de (JAM SPANIA S.R.L.).

– Utilizarea conținutului și a informațiilor publicate pe site și care sunt proprietatea exclusivă a magazinului online www.curateniepepe.com în scopuri care nu sunt pentru uzul personal al clientului.

Dacă comanda a fost înregistrată și plătită pentru un produs indisponibil, www.curateniepepe.com va rambursa suma plătită pentru produsul respectiv în termen de 48 de ore după ce magazinul online www.curateniepepe.com va afla despre acest fapt.

Clientul are dreptul, fără explicații, de a anula o comandă în termen de 24 (douăzeci și patru) ore de la solicitare, ori de câte ori comunica, în scris, prin e-mail www.curateniepepe.com info@comidaspepe.com.

!!!Potrivit legii, alimentele nu pot fi returnate.

Ordonanța Guvernului nr. 130/2000, art. 12. Prevederile art. 3-4, art. 7-10 și art. 11:

(1) Returnarea produselor nu se aplică vânzării de produse alimentare, băuturi sau produse consumabile utilizate în locuințe, livrate în locuința, reședința sau locul de muncă al consumatorului.

Livrările produselor comandate se efectuează în termen de 3 zile lucrătoare după plasarea comenzii și transportul este asigurat prin compania de curier Urgent Cargus.

Rețineți că expedierea produselor are loc din Spania, costurile de transport sunt ridicate, www.curateniepepe.com suportă aceste costuri total sau parțial pentru a oferi clientului un preț competitiv.

Livrarea este gratuită pentru comenzi cu o valoare minimă de 200 de RON!

Dacă valoarea comenzii este între 100 și 200 RON, clientul va avea un cost de 20 RON. Pentru comenzi mai mici de 50 până la 100 RON, costul transportului va fi de 20 RON.

Când comanda este trimisă, veți primi o notificare automată la adresa dvs. de e-mail.

Rețineți că trimiterea unui pachet nu depinde numai de noi, astfel încât, în anumite cazuri, data livrării poate varia.

Recomandăm  clientului să completeze adresa pe care o are de obicei în timpul programului său de lucru la adresa de livrare (de exemplu, adresa la locul de muncă, etc.).

Reprezentantul companiei de curier Fan Curier vă va contacta înainte de livrarea produselor solicitate și vă poate confirma sau modifica adresa de livrare (obligatorie în același oraș).

Magazinul online www.curateniepepe.com trimite numai la adrese din România!

Comanda poate fi efectuată numai prin www.curateniespepe.com!

Produse și prețuri

Magazinul online www.curateniepepe.com vinde mâncare din Spania la un preț accesibil, oferind reduceri și promoții pe tot parcursul anului clienților noștri celor mai activi.

Produsele distribuite de magazinul online www.curateniepepe.com sunt achiziționate de la distribuitori autorizați. Fotografiile produselor oferite pot să nu corespundă exact realității, dar vor dezvălui cât mai mult posibil produsul real.

Prețurile produselor pot fi modificate și, prin urmare, vă recomandăm să verificați prețul de vânzare înainte de finalizarea achiziției.

Prețul afișat lângă fiecare produs include TVA!

Valabilitatea reducerilor este limitată. În orice caz, veți fi informat prin e-mail sau telefon dacă orice produs solicitat nu mai este în oferta.

Modalități de plată

În formularul de comandă, clientul poate alege una dintre cele două opțiuni de plată:

Plata la livrare (la livrarea produselor de către agenții companiei de curierat Cargus urgent)

Prin transfer bancar: odată ce ați primit comanda, vă vom trimite prin e-mail numărul de cont, numărul comenzii și detaliile necesare. Plata se va face în avans în contul nostru bancar deschis la BT. O confirmare a plății va fi trimisă împreună cu data livrării comenzii. Este important să specificați numărul comenzii pentru a aloca corect plata.

Politica de returnare a produselor

Alimentele pot fi returnate în trei cazuri:

1. eroare la expediere; Produsul primit nu a fost cel solicitat.

2. deteriorarea produsului; produsul (nedeschis) prezintă daune cauzate de transport, care nu garantează siguranța totală pentru consumul acestuia.

3. Produsul este expirat.

În oricare dintre aceste cazuri, clientul trebuie să contacteze www.curateniepepe.com cât mai curând posibil, să informeze și să convină asupra colectării lor. Cheltuielile pentru colectarea respectivă vor fi suportate de www.curateniepepe.com.

Rambursarea unei comenzi se face în termen de 10 (zece) zile de la data primirii acesteia de către curateniepepe.com numai dacă sunt îndeplinite în totalitate următoarele condiții:

  • produsele trebuie să fie în pachetul original, însoțite de toate documentele originale relevante;
  • produsele nu trebuie să fie despachetate, desigilate;
  • eticheta de identificare trebuie să fie atașată la produse;

În cazul în care toate condițiile menționate mai sus nu sunt respectate, www.curateniepepe.com își rezervă dreptul de a refuza returnarea produselor sale și costurile de transport de returnare a pachetului, vor fi suportate exclusiv de către client.

După primirea pachetului trimis de dvs., reprezentanții curateniepepe.com vor verifica dacă sunt îndeplinite toate condițiile enumerate mai sus. Imediat după verificare, veți primi un e-mail prin care se va confirma că produsele returnate au fost acceptate.

Modificări și actualizări ale termenilor și condițiilor 

Termenii și condițiile pot fi modificate în orice moment de magazinul online www.curateniepepe.com fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile privind legile și reglementările pot fi modificate în orice moment de autoritățile statului.

Drepturi de autor

Tot conținutul acestui site este proprietatea exclusivă a JAM SPANIA S.R.L. și este protejată de legea română.

Utilizarea site-ului și a conținutului acestuia de către orice persoană fizică sau juridică în orice scop care nu este personal sau în alte scopuri, fără acordul JAM SPANIA S.R.L., este strict interzisă.

De asemenea, JAM SPANIA S.R.L. nu este responsabil pentru interpretarea greșită a informațiilor și a imaginilor publicate pe www.curateniepepe.com.

Posibilele conflicte dintre JAM SPANIA S.R.L. si utilizator poate fi soluționat pe cale amiabilă și, dacă acest lucru nu este posibil / aplicabil, litigiul va fi soluționat în instanța de judecată pe teritoriul României, în conformitate cu legile aplicabile.

Buletin informativ și alerte

Când utilizatorul site-ului creează un cont, este necesar să citeasca si sa accepte termenii și condițiile magazinului nostru.

Clientul are opțiunea de a modifica dacă trebuie sau nu să primească buletine de știri de la magazinul online www.curateniepepe.com.

Dezactivarea buletinelor de știri este disponibilă după conectarea la secțiunea „Contul meu”. Aici puteți schimba opțiunile dvs. de newsletter și de alertă pe care doriți să le primiți prin e-mail. Magazinul online www.curateniepepe.com își rezervă dreptul de a selecta persoane pentru a le trimite newsletter!

Operabilitate și program de servicii pentru clienți 

Magazinul online www.curateniepepe.com funcționează 7 zile / 24 de ore.

Comenzile pot fi făcute fără întrerupere. Serviciul Clienți al www.curateniepepe.com este operațional între orele 09:00 și 20:00 de luni până sâmbătă.

Feedback-ul

Dacă aveți întrebări sau sugestii despre produsele comercializate pe site sau despre conținutul paginilor (text, imagini etc.), contactați-ne la info@comidaspepe.com de luni până sâmbătă între orele 09.00 și 20.00.

Orice alte comentarii, întrebări, idei, sugestii, comunicări despre funcționalitatea site-ului și îmbunătățirea conținutului paginilor afișate pe site vor fi tratate exclusiv de către JAM SPANIA S.R.L. Ne puteți contacta la adresa info@comidaspepe.com.

Dispoziții finale

Magazinul online www.curateniepepe.com își rezervă dreptul de a modifica orice conținut al acestor Termeni și condiții și poate de asemenea modifica structura paginilor publicate pe site fără notificare prealabilă către utilizator sau membru.

În cazul în care apar anumite erori tehnice pe site, www.curateniepepe.com nu va fi responsabil.

În plus, www.curateniepepe.com își rezervă dreptul de a publica materiale publicitare de orice fel pe site-ul său, în conformitate cu legislația în vigoare.

Utilizând site-ul www.curateniepepe.com, clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care rezultă din utilizarea acestuia. Clientul este responsabil pentru orice daune materiale, electronice sau de altă natură a site-ului, colaboratorilor noștri sau altor terțe părți cu care www.curateniepepe.com are un contract.