Politica de confidentialitate

Spread the love

Declarație privind protecția datelor cu caracter personal

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ACEȚTI TERMENI CU ATENȚIE , ÎNAINTE DE A UTILIZA SITE-UL www.curateniepepe.com!

Informaţii generale

Declarația de protecție a datelor cu caracter personal , denumita in continuare ”Declarația” , urmărește , în conformitate cu paragraful ”Protectia datelor” din Termeni și condiții să informeze persoanele vizate, denumite in continuare ”Utilizatori’ despre modul in care sunt colectate, stocate si prelucrate datele personale ale acestora.

Comidas Pepe considera ca dreptul dvs. la confidențialitate si securitate a informațiilor cu caracter personal este de vitală importanța. De aceea, prin acest document va informăm cu privire la datele personale care pot fi colectate, la modul de folosire a acestor date și, mai ales, la protejarea acestor informații prin masuri de securitate  adecvate.

Entitatea responsabilă cu procesarea datelor

Comidaspepe.com este un magazin online având ca obiect  de activitate comerţul cu amănuntul prin intermediul internetului. Magazinul online Comidaspepe.com este proprietatea SC JAM SPANIA   S.R.L. care are si calitatea de autor şi administrator. SC JAM SPANIA S.R.L. are sediul social în localitatea LUDUS,PARAULUI nr 10, cod postal 545200, judeţul MURES, număr de înregistrare la Registrul Comertului J26/1911/2018, cod fiscal RO 40260530, adresa email: info@comidaspepe.com

SC JAM SPANIA SRL recunoaște importanța păstrării datelor personale ale clienților săi sau a altor parteneri contractuali si protejarea drepturilor lo de confidențialitate.În consecința, toate datele si informatiile personale (denumite  in continuare ”Date”) vor fi procesate in mod legal, corect, transparent si confidențial de catre societatea noastră.

SC JAM SPANIA SRL a depus documentaţia de înregistrare ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Natională pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal.

Consimțământ

Prin contractarea produselor și serviciilor oferite de catre SC JAM SPANIA SRL, confimați și acceptați faptul că, in legătură cu produsele si serviciile noastre, datele sunt sau vor fi colectate de catreSC JAM SPANIA SRL in conformitate cu aceasta declarație. Datele vor fi colectate si utilizate exclusiv in scopul serviciilor si produselor oferite de catre SC JAM SPANIA SRL sau pentru orice relatie de natura contractuala ulterioară sau aranjament al SC JAM SPANIA SRL cu terții. În acest scop, acestea pot si transmise, închiriate sau vândute către terți in contextul de execuție a serviciilor si vânzare a  produselor . Un exemplu ar fi transmiterea datelor utilizatorului către curierul cu care SC JAM SPANIA SRL are contract,  ce va efectua livrarea comenzii efectuate de catre utilizator pe site.

Prin urmare, prin intrarea intr-un angajament / aranjament cu SC JAM SPANIA SRL  , sau prin solicitarea/abonarea online la serviciile si produsele oferite de catre SC JAM SPANIA SRL, inseamna ca Utilizatorul este de acord cu colectarea si prelucrarea datelor (inclusiv cu difuzarea si transmiterea acestora catre autoritatile fiscale nationale si internationale) si de acord cu aceasta Declarație.

Consimțământul Utilizatorului pentru cele expuse anterior,  se bifează in căsuța ”Sunt de acord cu termenii si condițiile de mai sus” sau un alt proces de acord in site-ul nostru.

Bazele și scopurile colectării si procesării datelor

Utilizatorul admite că procesul de colectare si prelucrare a datelor este necesar procesului de finalizare a produselor si serviciilor oferite de catreSC JAM SPANIA SRL.

curatenieepe.com  colectează doar anumite date de identificare, demografice, de localizare sau alte date cu caracter personal, pe paginile Site-ului sau, și doar  cu acordul voluntar al clientului, în urmatoarele scopuri:

·        validarea, expedierea si facturarea comenzilor către acesta; 

·        rezolvarea problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziţionate de către acesta; 

·        pentru a asigura accesul clientului la serviciu; 

·        trimiterea de newslettere şi/sau alerte periodice, în format exclusiv electronic; 

·        contactarea clientului , la cererea sa voluntară; 

·        contactarea acestuia, în chestiuni de Relaţii cu Clienţii; 

·        realizarea de tipologii ale vizitatorilor / clienţilor magazinului online curateniepepe.com pentru optimizarea serviciilor oferite si marketing online. 

Prin crearea Contului, fiecare client  își exprima acordul  ca curateniepepe.com sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, în condiţiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Datele personale sunt furnizate direct de către utilizator ( client ) atunci când finalizează o comandă sau când se înregistreaza ( creeaza un cont ) la magazinul online curateniepepe.com

Ce date sunt colectate ?

SC JAM SPANIA SRL colectează si inregistrează toate datele personale furnizate de catre Utilizator online sau prin alte mijloace . Utilizatorul poate opta sa nu furnizeze toate datele personale, însa respectiva decizie poate avea ca efect privarea utilizatorului de anumite servicii sau caracteristici oferite in legatura cu produsele si serviciile oferite de catre SC JAM SPANIA SRL. Datele personale solicitate atunci cand se finalizeaza o comandă sunt nume si prenume, adresă de facturare / livrare, adresă e-mail, număr de telefon .

Datele personale solicitate atunci cand se creeaza un cont sunt nume si prenume, adresa, adresa de email , numar de telefon si o parolaSC JAM SPANIA SRL solicită Utilizatorului a nu partaja cu nimeni parola. Din pacate transmiterea de informatii prin intermediul internetului nu este complet sigură.  Deși SC JAM SPANIA SRL face tot posibilul pentru a proteja Utilizatorul, SC JAM SPANIA SRL nu poate garanta Utilizatorului securitatea transmiterii datelor catre site-ul  www.comidaspepe.com. Transmiterea este un risc al Utilizatorului. Dupa ce a primit informatiile, SC JAM SPANIA SRL va utiliza proceduri stricte de securitate pentru a incerca sa prevină accesul neautorizat.

Datele primite de la terți – ca parte a serviciilor si produselor oferite, SC JAM SPANIA SRL, poate colecta , de asemenea,  date furnizate de catre terți. Acestea sunt tratate in mod absolut identic cu datele colectate direct de la Utilizator.

Utilizarea serviciilor  – SC JAM SPANIA SRL va inregistra date de utilizare atunci când Utilizatorul va accesa sau va folosi serviciile noastre in orice mod, inclusiv pe site-ul nostru, pe aplicatii sau alte platforme tehnologice, inclusiv cand se va face clic pe anunturi sau pe conținut, atunci când se va efectua o cautare sau se va instala sau actualiza o aplicatie ce ne apartine, atunci când se vor partaja articole sau imagini sau când se va aplica pentru anunțurile noastre. Vom folosi de asemenea acreditările de autentificare, dispozitivele de informații si adresele IP pentru a vă identifica si înregistra activitatea dvs.

Dispozitive și locație – Putem primi adresa URL a site-ului de plecare si a celui de sosire.Putem , de asemenea , obtine informații despre adresa IP , proxy server, sistem de operare , browser web, caracteristicile dispozitivului si ID – ul si/sau numele operatorului de telefonie mobila .

În cazul in care vom colecta date substanțial diferite față de cele prezentate sau vom schimba in mod semnificativ utilizarea datelor, atunci vom anunța si modifica prezenta Declarație.

Metode de procesare a datelor

Datele se prelucrează de catre SC JAMS PANIA SRL sau de catre terți exclusiv pentru scopurile pentru care au fost colectate, cu ajutorul instrumentelor PC dar și pe suport de hârtie.

Sub rezerva paragrafelor Drepturile Utilizatorului si Închiderea conturilor , SC JAM SPNAIA SRL va păstra datele atât timp cât va fi necesar pentru âindeplinirea scopului pentru care au fost colectate si in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

Măsuri specifice vor fi aplicate pentru a preveni riscul de pierdere de date, date ilicite sau necorespunzatoare utilizării si accesului neautorizat.

Site-ul poate conține din timp in timp , link-uri catre si de la site-uri partenere, agentii de publicitate și afiliați. În cazul în care utilizatorul ar accesa oricare din aceste link-uri, trebuie reținut faptul ca acestea au propriile politici de confidentialitate si termenii si conditiile proprii, pentru care SC JAM SPANIA SRL nu isi va asuma nici o responsabilitate sau răaspundere. Va fi responsabilitatea exclusiva a utilizatorului dacă acesta va furniza date personale respectivelor website-uri.

Cum protejăm informaţiile colectate de la clienţii nostri

Confidenţialitatea si protecţia informaţiilor colectate de la clienţi sunt de o importanţă vitală pentru noi.

Accesul dumneavoastră la anumite servicii si informaţii din cadrul magazinului online curateniepepe.com se face printr-o parolă. Va recomandăm sa nu dezvaluiţi nimănui această parolă. Nu vi se va cere niciodată de catre curateniepepe.com, parola conturilor în mesaje sau telefoane nesolicitate. Aşadar nu dezvaluiţi această parolă nimanui. Mai mult, dacă este posibil, trebuie sa vă amintiţi să semnaţi „ieşire” din contul dumneavoastră la sfârşitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestuia. Vă sfatuim de asemenea sa închideţi fereastra browserului în care ati lucrat la sfârşitul navigării dvs. în siteurile sau serviciile furnizate de curateniepepe.com. Aceste recomandări sunt menite  să împiedice  accesul persoanelor neautorizate la datele dumneavoastră personale sau la corespondenţa dumneavoastră atunci când lucrati într-o reţea de computere aflată într-un loc public (în cafenelele internet, spre exemplu).

Angajamentul de păstrare a confidenţialităţii

SC JAM SPANIA SRL. se angajează să respecte  dreptul la intimitate si la imagine al clienţilor magazinului online curateniepepe.com.

 Obiectivul nostru  constă în a oferi clienților  o navigare  online sigură, care să nu le afecteze în mod negativ viaţa personală ,în acest sens luând toate măsurile pentru a ne asigura că informaţiile  introduse  în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care clientul le are în vedere.

Clienţii magazinului online curateniepepe.com au posibilitatea de a formula  comentarii, întrebări si sugestii. Orice informaţie trimisă prin intermediul modulului  de contact va fi folosită ţinând cont de dreptul la confidenţialitate şi la imagine al persoanelor.

Mesaje comerciale nesolicitate

Magazinul online curateniepepe.com se declara  împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate,  pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). Cu ocazia înscrierii dvs. în magazinul online curateniepepe.com vă  oferim  posibilitatea de a vă abona  şi la newsletter-ul nostru cu informaţii despre promoţiile noastre. Aveți această  posibilitate ,de a vă abona la newsletterul nostru, si fară a fi un utilizator înregistrat.

De asemenea, veţi avea posibilitatea să vă desubscrieţi în orice moment de la acest newsletter, atît printr-un link din fiecare email trimis, cât şi pe pagina contului dvs de pe pagina unde v-aţi înscris.

 Securitatea datelor personale

curateniepepe.com se obligă să adopte  măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal , dar și împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat ,ori a altor  forme de prelucrare ilegală.  . SC JAM SPANIA SRL. dispune de metode şi tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare. Datele cu caracter personal sunt stocate  într-
o bază de date protejată, la care are acces doar administratorul socieții.

Sistemele noastre de securitate a tranzacţiilor, a sesiunilor de cumpărare si de introducere a datelor personale respectă standardele acestei industrii pe plan mondial, folosind un certificat digital SSL de 128 de biţi. 

curateniepepe.com foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul nostru.

SC JAM SPANIA SRL nu îsi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit magazinul online curateniepepe.com. De asemenea, nu răspundem pentru breşele de securitate care pot exista în serverele companiei de hosting care găzduieşte magazinul online.

Drepturile utilizatorului

. Dreptul de acces la date

. Dreptul de a solicita rectificarea datelor stocate

. Sub rezerva dispozitiilor legale aplicabile privind păstrarea datelor de trafic si executarea de servicii, dreptul de a solicita ștergerea datelor stocate

. Sub rezerva dispozitiilor legale aplicabile privind prelucrarea datelor si executarea de servicii, dreptul de asolicita o limitare de prelucrare a datelor stocate

. Sub rezerva dispozitiilor legale aplicabile privind prelucrarea datelor si executarea de servicii, dreptul de a solicita interzicerea prelucrarii datelor stocate.

. Dreptul de opozitie

. Dreptul la portabilitatea datelor

. Dreptul de a depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

. Dreptul de retragere a consimțământului

. Drepturi suplimentare cu privire interventia umana in cazul prelucrarii automate.

 În general vorbind, utilizatorul are dreptul de a solicita SC JAM SPANIA SRL pentru a proteja datele. SC JAM SPANIA SRL lucrează permanent pentru a proteja pe sine si pe utilizatorii săi de accesul neautoriza, modificarea, divulgarea sau distrugerea de informatii, care pot avea loc. Mai exact:

– SC JAM SPANIA SRL va respecta aceasta Declarație în toate situațiile, cu privire la toate  datele pe care le colecteaza despre utilizatorul în cauză

– SC JAM SPANIA SRL limitează utilizarea si divulgarea datelor si asigura tratarea datelor cu confidentialitate si securitate, indeferent de partenerii cu care partajează informatii

– SC JAM SPANIA SRL a implementat proceduri fizice, tehnice si administrative pentru a proteja informatiile colectate.

 Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă , datată și semnată către SC JAM SPANIA SRL, localitatea LUDUS .PARAULUI nr. 10 , Jud. MURES ,545200 sau prin email la info@comidaspepe.com.

SC JAM SPANIA SRL se obligă sa răspund oricărei cereri legate de datele personale ale oricărui utilizator.

Închiderea conturilor

În cazul in care utilizatorul decide închiderea contului , datele personale nu vor mai fi vizibile. SC JAM SPANIA SRL va sterge inormatiile din conturile închise in maxim 30 zile, cu urmatoarele exceptii:

 – pentru indelinirea obligatiilor legale (inclusiv cererile din partea autorităților) conforme cu cerintele de reglementare, rezolvarea litigiilor, mentinerea securitatii, prevenirea fraudelor si abuzurilor

– in cazul informatiilor împărtășite de catre utilizator terțelor parți (cum ar fi partajarea in alte aplcații), acestea vor fi inca vizibile dupa stergerea sau inchiderea contului

Cadrul legislativ

Cadrul legislativ care stă la baza prezentului document este constituit din „ Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date ” si „ legea nr. 506 din 17 septembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ”

Modificări si notificari ale politicii de confidenţialitate

În cazul în care politica noastră de confidenţialitate se modifică, schimbările vă vor fi anunţate fie prin comunicare directă cu dumneavoastră, fie vor fi postate pe site-ul nostru. Veţi fi înştiintaţi cu privire la orice modificare, înainte de a folosi vreo informaţie despre dumneavoastră într-un mod care nu a fost descris anterior în angajamentul nostru de confidenţialitate. În momentul în care intervine o astfel de schimbare, dumneavoastră veţi putea alege daca doriţi sau nu ca informaţiile dumneavoastră sa fie folosite în noul mod.

Aceasta Declaratie este valabilă începând cu 25 mai 2018.

Comidaspepe.com recunoaște importanța de a păstra datele personale ale clientilor si alte contrapartide confidentiale și protejarea drepturilor lor de confidențialitate. În consecință, comidaspepe.com a adoptat o Politica de confidențialitate globală in conformitate cu standardele aplicabile.