Conditii de livrare

Spread the love

Se efectuaza trimiteri doar la adrese din România.

Livrarea comenzii va fi efectuată de compania de curier Sameday ambalată în mod corespunzător. Se va face într-o perioadă maximă de 24- 72 de ore in functie de zona , zilele de Sambata si Duminica nefiind incluse.

COSTUL DE TRANSPORT

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și mai mici de 200 RON costul de transport este de 20 RON (TVA inclus).

Pentru comenzi de la 200 RON, transportul este gratuit.

Pentru comenzi mai mari de 50 RON și mai mici de 100 RON costul de transport este de 20 RON (TVA inclus).

Prețul de expediere NU va fi majorat indiferent de greutatea sau dimensiunea pachetului, dar poate varia în funcție de destinație.

Sameday trimite comenzi către toată România, dar există locații în care se adaugă o sumă suplimentară costului de expediere.

Prețurile livrării comenzii sunt marcate de compania de colete, astfel încât www.curateniepepe.com nu obține nici un beneficiu din partea acestora.

CONDITII DE RETUR:

Prin lege, produsele alimentare nu pot fi returnate decât in cazul acestor trei exceptii:

1. Eroare la expediere; Produsul primit nu a fost cel solicitat.

2. Deteriorarea produsului; produsul (nedeschis) prezintă daune cauzate de transport, care nu garantează siguranța totală pentru consumul acestuia.

3. Produsul a expirat.

În oricare dintre aceste cazuri, clientul trebuie să contacteze www.curateniepepe.com cât mai curând posibil, să informeze și să convină asupra colectării lor. Cheltuielile pentru colectarea respectivă vor fi suportate de www.curateniepepe.com